top of page
fullsize_jeinnerlijkeweg_djulibravenboer_00179.jpg

RESERVEER JE AFSPRAAK

Je bent klaar om je te ontwikkelen. Je bent hier, op mijn website aan het rondkijken, dit vertelt mij over de bereidheid die nodig is om stappen te zetten richting het welzijn van jou/jouw kind. Zowel kinderen, adolescenten als volwassenen zijn welkom voor een massage of intuïtieve healing. Gun jezelf dit moment, de ervaring van hernieuwde, lichamelijke en geestelijke rust.

Reviews:

De vrouw achter 'Je innerlijke weg', Marleen, is behalve erg bedreven in haar praktijk enorm warm. De sessies bij 'Je innerlijke weg' hebben me geholpen stappen te zetten waarvan ik niet meer dacht het te kunnen.
Dank je wel Marleen met de heerlijke handen voor de steun om mijn pad te verlichten.

H.P.

Fantastische ervaring. Ik kom telkens als herboren weer buiten. Marleen weet waar ze mee bezig is en doet altijd exact hetgeen nodig is. Ik kan het alleen maar aanraden!

A-M. G.

Een weldaad voor lichaam én geest. Zowel in- als uitwendige klachten (spierpijn, rugpijn, maagklachten,...) worden op een deugddoende, relaxerende en doeltreffende manier aangepakt. Bij Marleen kom je steeds heerlijk ontspannen buiten!

N.S.

Bij Marleen kom je thuis, rust, stilte, vrede. Ze voelt waar het pijn doet en behandelt je met veel liefde en zachtheid, omringt met zalige geuren. Alles is virusproof en spic en span. Wat kan een meisje nog meer wensen?

C.S.

Diensten
bottom of page