Babymassage
Je Innerlijke Weg logo

Healing en alternatieve therapie voor kinderen
bij Je Innerlijke Weg in Tienen (Vlaams-Brabant)

Kindermassage

KINDERMASSAGE

Heeft jouw kind het moeilijk, nood aan rust of ontspanning, angsten, onzekerheid, druk hoofd,…
Dan is deze massage iets voor jouw kind.

Door gebruik van de juiste oliën en relaxerende massage keert de rust en diepgaande ontspanning terug. Chakra’s worden gereinigd. Hierdoor worden onaangename gevoelens verwijderd en kan de energie weer stromen. Reiki stroomt gedurende de hele massage door mijn handen heen en zorgt voor een krachtige helende werking. Het lichaam van jouw kind wordt weer in balans gebracht, waardoor jouw kind weer zijn vrolijke zelf wordt.
Deze massage is een gehele lichaamsmassage of kan aangepast worden naargelang hoe het kind zich voelt.

1 (groot)ouder mag tijdens de massage aanwezig blijven. Een knuffel is ook zeer welkom!

Prijs behandeling: € 55,00

Kleine baby krijgt een healing behandeling

Kleur- en lichttherapie voor kinderen

Kind weer in het licht

Voor kinderen met angst, verdriet, trauma, leerproblemen,… maar ook bij slaapproblemen, oorontsteking, keelontsteking, bronchitis,…

Op een zachte manier licht brengen, heling brengen bij jouw kind. Ook als het niet helemaal duidelijk is voor jou, als je kind bvb niet wil zeggen wat er aan de hand is, kan deze therapie verlichting en heling brengen.
Via een kleurlichtpen en olietjes wordt de energie van jouw kind weer in balans gebracht. De energie en de informatie worden in beweging gebracht, waardoor heling op een dieper niveau kan plaatsvinden.
Kinderen ervaren deze behandeling vaak als kittelachtig

Eén ouder mag steeds bij de behandeling aanwezig blijven, als jouw kind dit wenst. Knuffels zijn ook zeer welkom tijdens de behandeling!

Prijs behandeling: € 50,00

WAT IS KLEURENPUNCTUUR?

Simpel uitgelegd: kleurenpunctuur kan je vergelijken met acupunctuur, maar wij werken met een kleurenpen in plaats van naalden wat het pijnloos maakt. Bij jong en oud kan dit zowel lichamelijke als geestelijke klachten verminderen. Bij een trauma sluit je je op een zekere manier af. Om jezelf te beschermen, trek je in je hele zenuwstelsel, in je hele zijn, een soort van muur op. Dit heeft lichamelijke gevolgen, zoals krampen, pijn en spanningen. Hierdoor kunnen niet langer alle kleuren en alle golflengtes van het licht door. 

Als we kleur op acupunctuurpunten zetten, dan is aantoonbaar in die meridiaan dat het kanaal helemaal oplicht. De energie in die meridiaan en de informatie gaat in beweging.

Elk punt met kleur en licht dat we instralen op de huid beroert de geest, beroert de informatie, beroert de chakra's, beroert de ziel, de energie en het lichaam volgt in de veranderingsprocessen.

Kleurenpunctuur combineert de kennis over de werking van licht en kleur met de leer van de meridianen en acupunctuurpunten uit de traditionele Chinese geneeskunde. De trillingen van de verschillende frequenties brengen de helende informatie over op jouw te behandelen cellen. Via de meridianen en acupunctuurpunten breng ik kleurfrequenties via de huid in jouw lichaam. Dat heeft een groot helend effect waardoor je beter ontspannen bent, je staat weer in je kracht, je hebt minder of zelfs geen pijn meer.

PIJN, ANGST, STRESS, WOEDE VERMINDEREN EN EMOTIES LOSLATEN MET HEALING?

Ik ontvang jou graag in mijn healing praktijk te Tienen, Vlaams-Brabant.