top of page
fullsize_jeinnerlijkeweg_djulibravenboer_00134.jpg
18102023 001.jpg

Just like there's always time for pain, there's always time for healing

Holistische geneeskunde is de kunst en wetenschap van genezing die de geest, het lichaam en de ziel aanpakt. Als ervaren Reiki genezer in Tienen integreer ik een reeks therapieën om ziekten te helen, te voorkomen, te behandelen en een optimale gezondheid te bevorderen. Ik heb een eeuwenoude kennis in mij omtrent planten, bloemen, onkruid en edelstenen. Ik haal dan ook heel wat middelen uit de natuur en zo ontwikkelde ik een geneeskrachtige olie.

In mijn healingpraktijk te Oplinter - Tienen, geef ik on-kruidig advies  voor kinderen en aan volwassenen.

 

Pijn is geen onbekende voor mij. In al haar gelaagdheden openbaarde ze zich al aan mij. Wanneer een behandeling in het verleden niet het gewenste resultaat had, kreeg ik als antwoord dat ik maar moest leren leven met de pijn.

Door aan mezelf te werken in combinatie met mijn olie en alles wat de natuur te bieden heeft, ben ik er in geslaagd al heel wat emoties te helen en ervaar ik daardoor dagelijks veel minder lichamelijke pijn. 

Je ondersteunen in het helen van lichamelijke pijn en ziekte, is waar ik je in kan begeleiden. Ik heb de gave te voelen waar  blokkades en pijn reeds lange tijd in jouw lichaam opgeslagen liggen. Ik voel zodra ik mijn handen leg. ​Klachten verzachten en verdwijnen wanneer we er lang genoeg bij stilstaan.

 

Voor je langskomt ontvang ik vanuit het energieveld al veel informatie. Door je aanwezigheid in mijn praktijk ontvang ik op een andere laag nog bijkomende informatie, op deze manier kan ik jou of jouw kind intuïtief behandelen. Hierdoor worden dieperliggende aspecten behandeld en kan jij/jouw kind de energie weer voelen stromen.

Ik zorg goed voor mezelf, ik bewaak mijn grenzen zodat ik tijdens elke behandeling evenveel aandacht kan besteden.

Ik ben divers opgeleid (van reiki, craniosacraal therapie, tot edelstenen, channelen, chakra's, EFT) en ik blijf mezelf verder ontwikkelen. Momenteel ben ik mij verder aan het verdiepen in onkruid, planten, bloemen, ..; en heb ik recent nog de opleiding tot Aura-Soma therapeute afgerond.

Goed om weten is dat een healing bij mij nooit een consult bij de arts vervangt, maar wel een erg mooie en waardevolle aanvulling kan zijn. Ik ben geen arts en stel geen diagnose. 

Diensten

Emoties die niet verwerkt zijn, hechten zich vast in het lichaam, aan de organen,  op de gewrichten, aan het  bindweefsel, tot zelfs in je cellen.

Zo zoekt boosheid je lever op. Denk ook maar aan het spreekwoord, ‘wat ligt er op je lever’? Of denk maar aan het spreekwoord van de gal, ‘je gal spuwen’. Zo is er aan elk orgaan een emotie verbonden:

Longen = verdriet ~ Maag = bezorgdheid ~ Pancreas = frustratie ~ Milt = te veel tobben ~ Nieren = angst ~ Darmen = loslaten ~ Blaas = grenzen

Door energetisch te werken breng ik in vastzittende emoties weer stroming, zodat je lichaam er éindelijk afscheid van kan nemen. Hierin laat ik mij ondersteunen door het beste wat de natuur mij te bieden heeft; ik ontwikkelde een olie met een verscheidenheid aan bloemen, planten, onkruid, etherische oliën en edelstenen. Voor meer info omtrent mijn Ku olie, klik hier.

Reiki... maar dan anders

Reiki is een hands-on energie die zijn oorsprong vond in Japan in het begin van de 20ste eeuw en werd ontwikkeld door Mikao Usui.

Reiki is een energiegenezingstechniek die ontspanning bevordert en stress en angst vermindert door middel van zachte aanraking. Ik gebruik mijn handen om energie aan uw lichaam door te geven, waardoor de stroom en balans van uw energie wordt verbeterd om genezing te ondersteunen. Reiki helpt bij genezing door jou te helpen energetisch in balans te komen – fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Na een ontspannend voetbad, neem jij of jouw kind plaats op de tafel. Voeten worden ingesmeerd met mijn helende olie en de reiki sessie begint. Zoals steeds is mijn KU olie het belangrijkste element tijdens al mijn behandelingen.

Kort gezegd doet reiki of brengt reiki jou, wat jij op dat moment nodig hebt. 

Reiki helpt je terug in balans en in contact met jezelf komen. Reiki herstelt ook de harmonie tussen lichaam en geest, neemt blokkades weg en het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen, wordt opnieuw ontwikkeld. 

Ook voor kinderen kan een reiki sessie heel wat bieden. Aan te raden voor kinderen die het moeilijk hebben, gepest worden, angstig zijn, onzeker, veel boosheid zijn,...

Na de behandeling is er nog tijd voor een kort gesprek met een glaasje energetisch opgeladen water. 

De behandeling duurt ongeveer 1u voor kinderen van 6 tot 9 jaar en kost €65,00

Vanaf 10 jaar tot 99 jaar duurt het 1u15 en kost € 75,00

Ku voetreflex

Je voeten zijn verbonden met je hele lichaam. Al je organen, spieren, weefsels, wervelkolom en ga zo maar door, worden weerspiegeld in je voeten. 

Ik zei vroeger altijd, "ik heb moeilijke voeten, altijd pijn", maar eigenlijk was het mijn lichaam dat mij signalen gaf. Toen ik zelf een eerste keer een energetische voetreflexsessie ontving, was ik heel sceptisch. Tot ik 's anderendaags merkte wat het allemaal in beweging had gebracht!

Ik geef een energetische voetreflexbehandeling waardoor het een zachte behandeling is en dus geschikt voor iedereen!

Ik gebruik mijn zelf ontwikkelde olie, de KU olie, tijdens de voetreflex.  Deze werkt zowel emotioneel, mentaal, spiritueel, energetisch als lichamelijk. 

Tijdens de behandeling zal je misschien merken dat ik mijn handen op bepaalde punten wat langer laat rusten. Dit zijn punten of signalen van jouw lichaam die meer energie of heling vragen. 

Ik sluit de sessie af met een half uurtje reiki. Dit brengt balans in je hele lichaam, je hele zijn EN totale ontsnapping uit je hoofd!

Na de behandeling is er nog tijd voor een kort gesprek met een glaasje energetisch opgeladen water. 

Voetreflex kan voor iedereen, vanaf 10 jaar tot 99 jaar en duurt 1u15 min., waarvan 30 min. reiki. Kost = € 75,00

CONTACT

CONTACT

Marleen Stillaert

Dalweg 43

3300 Oplinter - Tienen

Tel: 0497/33 56 72

E-mail: info@jeinnerlijkeweg.be

bottom of page