top of page
fullsize_jeinnerlijkeweg_djulibravenboer_00217.jpg

Etherische oliën

Placeholder Image

Atlasceder

Atlasceder helpt je je met je voeten op de grond zetten, aarden. Bij slijm op de longen. Brengt rust ter hoogte van de maag.

Placeholder Image

Basilicum

Basilicum olie brengt klaarheid, brengt frustratie en spanningen naar boven, helpt je je gal spuwen. Helpt je je waarheid uiten. Zorgt voor een heldere kijk. Zonlicht, warmte
Deze olie niet langer dan 5 dagen na elkaar gebruiken.

Placeholder Image

Bergamot

Bergamot olie ontspant de maag. Opent het hartchakra, helpt je met verdriet. Zorgt voor een ontspannen hoofd en hart. Ook een zeer goede olie voor ongeduldige mensen.

Den grove

Grove denolie is een goede olie voor je longen, maakt slijmen los, zorgt voor de slijmvliezen in de darmen. Bij blaasontsteking en blaasproblemen. Is ontspannend voor de darmen. Aardend ook. Zorgt ook voor plaats in de borstkas, creëert ruimte in de borstkas. Voor een sterke ruggengraat en zenuwuiteinden.

Galbanum

Galbanum olie helpt je jezelf naar waarde schatten. Je bent een deel van een groot geheel, maar wel een belangrijk deel. Zonder jou valt het kaartenhuisje in elkaar. Harchakra.

Kamille blauwe

Blauwe kamille olie helpt je met angst. Helpt je ook om fier te zijn op jezelf. Je mag je borstkas vooruitsteken. Basischakra.

Kruidnagel

Kruidnagel olie bevordert je om de koppen bij elkaar te steken. Opent je kruinchakra. Haalt iemand uit de solitariteit; van solitair naar solidair.

Lavendel

bottom of page