Je Innerlijke Weg logo

Reiki massage voor kinderen en volwassenen, Ontspannende rugmassage, Inner balance massage, Innerlijke weg healing

LICHAMELIJKE PIJN VERMINDEREN

Emoties die je niet verwerkt hebt, zetten zich vast op je lichaam. Hierdoor ontstaat er, na jaren, lichamelijke pijn.
Via de voeten, meridianen en acupunctuurpunten ga ik deze lichamelijke pijn en emoties losmaken. Ik gebruik hiervoor reiki,
kleurlichttherapie, kristallen en oliën.
Van alles wat ik toepas heb ik zelf de kracht mogen ervaren. Het bracht mij heling, rust en acceptatie maar vooral minder lichamelijke en
emotionele pijn. Want door emoties onder ogen te zien, te verwerken en uiteindelijk los te laten, ervaar je minder lichamelijke pijn!

REIKI MASSAGE

Voor wie hulp nodig heeft met dingen loslaten, verwerken, een plaats geven.

 

Ik start de behandeling met energie wegnemen die niet langer bij jou hoort en energie van anderen te verwijderen.

Een olie van Aura-Soma, intuïtief gekozen door mij of door jou (jij beslist), wordt op heel jouw lichaam aangebracht.

De massage sluit ik af met rustgevende reiki, zodat alles wat is vrijgekomen kan losgelaten worden.

Prijs behandeling: € 70,00

 

INNER BALANCE MASSAGE

Voor wie nood heeft aan een lichaam dat weer volledig in balans is of totale ontspanning.

Je lichaam wordt van top tot teen en van teen tot top verwend met de kleurlichtoliën.

 

Deze massage brengt de energieën in jouw aura en in jouw lichaam weer in evenwicht, weer in haar natuurlijke balans. Alle energie die niet van jou is of niet bij jou hoort, wordt verwijderd. De chakra’s worden gereinigd en weer in balans gebracht. Geblokkeerde energie wordt afgevoerd. Reiki energie wordt gegeven waar nodig. Dit gebeurt volledig intuïtief.

Deze oliën hebben een helend effect, doordat zij de emoties en eventuele pijn helpen verzachten, verminderen en soms zelfs geheel wegnemen.

 

Tijdens de massage mag je je slip aanhouden.

 

Prijs behandeling: € 70,00 

 

 

ONTSPANNENDE RUGMASSAGE

Een aantal emoties die zich op je rug vastzetten zijn:

overbelasting, verwardheid, hulpeloosheid, kwetsbaarheid, veel littekens op de ziel, veel opgekropte gevoelens

 

Bang voor de toekomst, kwaad op het leven, besluiteloosheid, verloren voelen, mislukkeling voelen, minderwaardigheidscomplex

 

Onzekerheid, dieptebewustzijnspijnen uit de kindertijd, geen uitzicht zien, veel angsten die je op schuldgevoelens projecteert

 

Moeilijk genieten en plezier maken, moeite om te communiceren, onderdrukt, verlies van kracht, jezelf niet kunnen verdedigen.

Ik start de behandeling met het geven van kleurlicht met de kleurlichtpen (pijnloos) en sluit de behandeling af met het geven van een ontspannende rugmassage met de kleurlichtoliën.

 

Je voelt de energie weer stromen in je hele rug.

 

Prijs behandeling: € 70,00

 

 

TRAUMAMASSAGE:

!!NIEUW!!

Heb je een trauma meegemaakt dat zo overweldigend is, dat het je hele leven beheerst, dat je het gevoel hebt dat je vastzit?
Een kindje verloren, niet zwanger kunnen worden, seksueel misbruik,…

 

Op een zachte manier ontspannen in belemmerende gevoelsherinneringen zodat ze minder of zelfs geen effect meer op je hebben.
Via massage op zones en energiepunten die samenhangen aan dit trauma en zo heling brengen op lichaam, ziel en geestniveau.

 

Prijs behandeling: € 70,00

 

 

NINNERLIJKE WEG HEALING

Verminder pijn door correctie van je energiestroom.

 

Meridianen kunnen worden gezien als kanalen die ervoor zorgen dat de levensenergie op de juiste manier door het menselijk lichaam wordt rondgestuurd. Door middel van deze kanalen, de energiebanen of meridianen, worden twaalf belangrijke organen verbonden met alle andere zintuiglijke, emotionele en fysiologische aspecten van het lichaam.

 

Eerst gaan we kijken welke meridiaan best kan behandeld worden en waarom. Deze meridiaan gaan we zuiveren van alle energieën met de Aura-Soma olie. Met kleurenpunctuur (=pijnloos) gaan we de stroming weer op gang brengen en zorgen voor balans. Ik sluit de healing af met een massage met kleur-licht oliën en Aura-Soma olie, die bekend staan om hun snelle en effectieve werking.

 

Emoties slaan zich op in je lichaam en als je deze niet verwerkt, zetten deze zich om in lichamelijke pijn. Met deze healing help ik jou op een zachte manier deze emoties omzetten en loslaten. Alle energie gaat weer stromen, pijn vermindert of verdwijnt zelfs.

 

Dit is een unieke behandeling!!!

Prijs behandeling volw. - € 70,00

WAT IS REIKI?

Het Japanse Reiki staat voor Universele Levensenergie: de energie waaruit alles is opgebouwd. Reiki is helende energie, geen techniek of methode. Reiki kent geen huidskleur, geloof of leeftijd. De manier waarop het wordt doorgegeven aan anderen is wel een methode. In het Usui Systeem van Reiki Healing of Usui Shiki Ryoho gebruikt men reiki energie door zachte aanraking voor healing. Door reiki energie te sturen naar de reflexzones en accupunctuurpunten vallen blokkades weg, waardoor er weer energie naar je organen kan stromen. Dit stimuleert het zelfhelend vermogen.

Voor sommige mensen is het verlangen om lichamelijke klachten te herstellen een eerste motivatie om hun verbinding met Reiki aan te gaan. Gaandeweg ervaren ze dat Reiki veel meer doet dan alleen maar lichamelijk genezen.
Zowel op mentaal als emotioneel niveau heeft Reiki een grote invloed. Door het oplossen van oude overtuigingen, oude pijnen en emotionele knopen ontstaat er harmonie in ons wezen en daardoor nieuwe ruimte voor groei.
Reiki helpt je door de blokkades in je energieveld te verwijderen en je terug te brengen naar kracht en harmonie. Brengt je terug naar je eigen kern en herstelt fysieke, emotionele of spirituele onbalans.

WAT IS HEALING?

Tijdens een healing wordt je essentie, wie je werkelijk bent, weer naar boven gebracht. Je lichaam en je leven komen meer in balans. Je krijgt de mogelijkheid om jouw potentie, die steeds in je aanwezig is, ook effectief te gebruiken. Daar jouw essentie “Licht” is, ga je vanuit dit “Licht” er steeds meer voor zorgen dat je denken, je lichaam, je emoties en je leven gezond en volmaakt zijn. Van nature uit kan iedereen volledig in balans zijn, volledig gezond zijn.  

Mijn healingen vertrekken vanuit het idee dat op ons hele lichaam reflexzones en acupunctuurpunten liggen. Die staan in verbinding via energiebanen met onze zenuwen, organen, klieren en chakra’s. Al deze reflexzones weerspiegelen wat er zich in jouw lichaam afspeelt op fysiek, emotioneel en energetisch niveau.

Door het combineren van kleur-licht oliën, Aura-Soma oliën, reiki en kleurenpunctuur wordt er op een heel diep niveau, maar toch op een zachte manier,  heling gebracht. Hierdoor gaat alles weer stromen en is jouw lichaam weer volledig in balans.

WAT IS KLEURENPUNCTUUR?

Kleurenpunctuur is een pijnloze kleurentherapie, die bij jong en oud zowel lichamelijke als geestelijke klachten kunnen verminderen. Bij een trauma sluit je je op een zekere manier af. Om jezelf te beschermen, trek je in je hele zenuwstelsel, in je hele zijn, een soort van muur op. Dit heeft lichamelijke gevolgen, zoals krampen, pijn en spanningen. Hierdoor kunnen niet langer alle kleuren en alle golflengtes van het licht door. Als de chakra’s niet in balans zijn, stroomt de energie niet meer goed en krijg je last van angst, onzekerheid of andere klachten. 

Als we kleur op acupunctuurpunten zetten, dan is aantoonbaar in die meridiaan dat het kanaal helemaal oplicht. De energie in die meridiaan en de informatie gaat in beweging.

Elk punt met kleur en licht dat we instralen op de huid beroert de geest, beroert de informatie, beroert de chakra's, beroert de ziel, de energie en het lichaam volgt in de veranderingsprocessen.

Kleurenpunctuur combineert de kennis over de werking van licht en kleur met de leer van de meridianen en acupunctuurpunten uit de traditionele Chinese geneeskunde. De trillingen van de verschillende frequenties brengen de helende informatie over op jouw te behandelen cellen. Via de meridianen en acupunctuurpunten breng ik kleurfrequenties via de huid in jouw lichaam. Dat heeft een groot helend effect waardoor je beter ontspannen bent, je staat weer in je kracht, je hebt minder of zelfs geen pijn meer.

WAAROM KLEUR-LICHT OLIËN EN AURA-SOMA?

Kleur-licht oliën: zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten in combinatie met kleur-frequenties die je de mogelijkheid bieden om je lichaam te verzorgen en tegelijkertijd te ontspannen, te ontgiften en op te laden. 
Vernieuwend is de toevoeging van gekleurd licht door middel van een hoogtechnologische methode gebaseerd op de quantumfysica. Hierbij worden kleur-licht golven via verschillende hertz frequenties in de olie gebracht waardoor de producten informatie dragen die meehelpen de energie te corrigeren. Dit geeft als extra helend aspect om samen met de kracht van de essentiële oliën de energie te laten stromen in het lichaam ter ondersteuning van de gezondheid.

Aura-Soma: deze oliën brengen een holistische en harmonieuze genezing tot stand via kleuren. Het woord ‘Aura’ staat voor de kleuren die ons lichaam omringen als een elektromagnetisch veld. Het woord ‘Soma’ is het Griekse woord voor lichaam.
Vicky Wall, apothekeres en geneeskundig therapeute, ‘herontdekte’ Aura-Soma. Deze therapie brengt de energieën in de aura om ons heen in evenwicht. Door verschillende kleuren aan de aura toe te voegen schept Aura-Soma een natuurlijke balans.
De combinatie van oliën, geneeskrachtige kruiden, aroma-essences en kristalenergieën herstelt een compleet evenwicht.

Deze oliën hebben een helend effect doordat zij de emoties en eventuele pijn helpen verzachten, verminderen en soms zelfs geheel wegnemen.

IK HEB VERSCHILLENDE OPLEIDINGEN GEVOLGD IN BELGIË, NEDERLAND EN BALI

White Time Healing, deel I en II

Bronhealing

Aura- en ChakraHealing - De levensboom

Reiki I en II - Anam Cara

Bachbloesems

STER-Voetreflexzone-Therapie - Anita Luys

Voetreflexologie en aromatherapie - Nathalie Richalet - Bali

Kleurenpunctuur

White Time Kristal Healing, deel I tot en met IV - Caroline Derksen.

Engelenhealing

Channeling - De maancirkel

Voetreflexologie

Aromatherapie

Voetreflexologie en emoties - Nathalie Richalet - Bali

Voeten lezen - Nathalie Richalet – Bali

MISSCHIEN KAN INNER-HEALING JOU OF VOETREFLEXREIKI JE BABY HELPEN OM JE LICHAMELIJKE KLACHTEN TE VERMINDEREN!

Ik ontvang jou graag in mijn healing praktijk te Oplinter, bij Tienen.