top of page
  • Foto van schrijverMarleen

5 EDELSTENEN DIE JE ENERGETISCH ONDERSTEUNEN EN BESCHERMEN


Een wereld boordevol energie klinkt ongelooflijk mooi! Helaas is het dat niet altijd, want er stroomt ook heel wat negatieve energie die je, zeker als hooggevoelig persoon, kan leegzuigen. Emoties zoals angst, stress en boosheid kunnen fel binnenkomen en onbewust neem je ze misschien zelfs over. Hoe kan je jezelf energetisch beschermen, zodat jij energie van anderen niet langer oppikt? Sta jij bewust in het leven, dan kan je makkelijker subtiele energie rondom je waarnemen. Het is een prachtige gave waarmee je anderen kan ondersteunen. Maar als je energie van een ander onbewust toelaat, dan kan het je volledig leegtrekken. Je energie beschermen met edelstenen en Palo Santo


Het is enorm belangrijk dat hooggevoelige mensen hun energiesysteem leren kennen, zodat ze zich energetisch kunnen afschermen van andermans (negatieve) energie, zichzelf kunnen zuiveren en opladen, wanneer ze voelen dat ze daar nood aan hebben. Dit vraagt natuurlijk een diepe sprong naar binnen en tijd. Tijdens je groeiproces kan je jezelf daarom ook beschermen met de hulp van edelstenen en Palo Santo.


  1. Tijgeroog: Tijgeroog beschermt en combineert de energie van de aarde en de zon. Daardoor verkrijg je een hoge, geaarde trilling. Het werkt in op je basischakra en helpt je op die manier om zowel kalm als bij jezelf te blijven.

  2. Zwarte toermalijn: Toermalijn beschermt en reinigt. De steen biedt ondersteuning om te aarden en je lichaam en geest weer in balans te brengen. Deze edelsteen kan bovendien negatieve energie, gedachtes en gedragspatronen omzetten in positiviteit en op die manier negatieve energie ook afvoeren en het aura reinigen.

  3. Labradoriet: Maak jij graag verbinding met hogere trillingen en energieën tijdens het mediteren, dan kan Labradoriet je daarbij helpen. Het heeft daarnaast een helende werking en beschermt je aura tegen invloeden van buitenaf. Deze edelsteen bouwt een krachtveld rond je aura, waardoor prikkels minder fel zullen binnenkomen.

  4. Jeneverbes: Jeneverbes kalmeert, geeft rust en verfrist. Het ontgift en helpt je dus om opgeslagen negatieve energieën te verwijderen.*

  5. Palo Santo: De sjamanen en helers van de Inca’s gebruikten Palo Santo voor zijn krachtige, zuiverende en reinigende werking. Bovendien beschermt het tegen negativiteit en kan je met de rook ook negatieve energieën verwijderen uit je huis, je edelstenen of rondom jezelf.


Voel jij dat het tijd is om naar binnen te keren om jezelf te leren beschermen? Ik ondersteun je graag met een helende massage en de hulp van edelstenen op je innerlijke weg.

*Opgelet! Blijf weg van jeneverbes bij nieraandoeningen en tijdens de zwangerschap, want het stimuleert de baarmoederspier. Bovendien gebruik je het best niet langer dan 6 weken achter elkaar.

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page