top of page
 • Foto van schrijverMarleen

MET JE ZELFGEMAAKTE ETHERISCHE ZONNEBLOEMOLIE BEN JE HET ZONNETJE IN HUIS

Voel jij dat een opkikkertje welkom is? Durft het op klaarlichte dag wel eens heel donker te worden? Of krijg jij nooit genoeg van een extra portie blijheid? De etherische zonnebloemolie schenkt je een extra vleugje lichte en liefdevolle ondersteuning. De olie werkt niet alleen in op je lichaam, maar ook op je ziel. En na het lezen van deze blog kan je het ook zelf maken, want jij verdient een zalige glimlach op je gelaat.Wat zijn etherische oliën?

Emotionele wonden voeden fysieke ongemakken en blokkades. Zodra je de pijn vastneemt en het pad van heling inslaat, zal je merken dat ook je lichaam aanzienlijk lichter zal aanvoelen. Klachten kunnen zelfs volledig verdwijnen. Etherische oliën vormen je ruggesteun tijdens dat helingsproces. De oliën blijven zelfs tot 24.00u na het aanbrengen doorwerken in je lichaam en ziel. Elke olie heeft natuurlijk z’n eigen ‘magische’ kracht. Laat je leiden door je intuïtie of informeer je erover als je nood hebt aan gerichte, emotionele ondersteuning.

Bij mijn behandelingen gebruik ik etherische oliën die ik intuïtief samenstel, elk met een andere specifieke en harmoniserende werking. Zodra ik ze aanbreng, weten je lichaam en ziel perfect hoe ze met de biologische en plantaardige kruiden aan de slag kunnen.

Etherische Zonnebloemolie

Door het aanbrengen van mijn zonnebloemolie heb ik al heel wat klanten een beetje extra zon geschonken. Vandaag geef ik het recept aan jou, zodat je persoonlijk wat extra licht in je leven kan brengen.

De benodigdheden

 • Een goed afsluitbare bokaal

 • Eén liter biologische amandel- of jojobaolie

 • Zonnebloemblaadjes (al dan niet gedroogd)

 • Koffiefilters


Het recept

 1. Vul de bokaal met de zonnebloemblaadjes.

 2. Voeg olie toe tot de blaadjes volledig onder de olie zitten.

 3. Sluit je bokaal goed af.

 4. Plaats je bokaal in de zon. (Mocht de zon achter de wolken zitten, dan kan je de bokaal ook op de verwarming plaatsen.)

 5. Schud drie weken lang regelmatig met de bokaal.

 6. Open de bokaal na drie weken.

 7. Zeef de olie. (Ik gebruik een koffiefilter om de olie van de blaadjes te scheiden).

 8. Je helder gele zonnebloemolie is klaar.


Je opkikkertje tijdens een mindere dag, staat vanaf nu thuis in je kast. Vergeet bij het aanbrengen zeker je zonnevlecht of maagstreek niet. Daar werkt ie op z’n best.


Ben jij benieuwd hoe ik jou kan begeleiden op je weg naar innerlijke groei?24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page