top of page

De filosofie van je innerlijke weg

Bijgewerkt op: 25 okt. 2023

Als ik dit schrijf, is het bijna 5 jaar geleden dat ik begon met "je innerlijke weg", eerst "de Levensbloem" genoemd.


2 januari 2019 begon ik met mijn eigen praktijk waar ik reiki healingen gaf, voetreflex, massage, chakrahealing, ... In het begin was het vooral zoeken naar wat ik juist wilde doen.


Intussen is dit, gelukkig, duidelijk. Ik wil mensen helpen genezen op een natuurlijke manier, met natuurlijke middelen, want ik ben er van overtuigd dat JE JEZELF KAN HELEN.


Toen ik begin 20 was, na vele onderzoeken en een paar operaties, werd er reuma vastgesteld in beide knieën. Maar niet vooraleer ik te horen heb gekregen dat het tussen mijn 2 oren zat, dat ik er moest mee leren leven en nog een andere dokter wilde mij zelfs voor een deel invalide verklaren. Maar wat was ik hiermee? Wat was ik met 500 euro of 1000 euro extra op mijn rekening als ik elke dag pijn moest lijden.


Intussen ben ik 50 jaar geworden dit jaar en weet ik dat de pijn aan mijn knieën weg is, want ik heb mezelf geheeld.


In mijn praktijk hoor ik bijna elke dag verhalen van klanten die naar de dokter geweest zijn, pilletjes voorgeschreven krijgen, maar geen oplossing krijgen voor de pijn of de ziekte, eerder symptoombestrijding. Of, en dit is eigenlijk nog erger, als ze niets vinden, dan zal het wel stress zijn :-(


Ik ontwikkelde dit jaar een olietje die helpt bij lichamelijke pijn en ziekte. Er zitten maar liefst 10 verschillende bloemen, planten, bomen en onkruiden in. Ik voegde er nog etherische oliën aan toe en verschillende edelstenen.


Elke bloem of plant of onkruid heeft zijn specifieke werking en helpt bij het lichamelijke, de etherische oliën helpen bij de emotionele en mentale stukken en de edelstenen werken op spiritueel en energetisch niveau.


22 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page