top of page
  • Foto van schrijverMarleen

King(ske) of the world :-)

Sommigen onder jullie weten dat ik al hééééél lang slecht slaap. Jaren en jaren. Het was zo erg dat ik soms gewoon huilde van miserie omdat ik weer om 2u of 3u wakker was.


Het begon eigenlijk allemaal toen we van matras veranderden. Ze zeggen dat je na 10 jaar je matras moet vervangen. Dit deden wij dus ook ... en toen is de ellende begonnen.


Ik heb intussen reeds verschillende matrassen gekocht en topdekmatrassen, zonder resultaat. Ik had steeds pijn aan mijn nek en schouders (kop van mijn schouders) en kon dus niet meer op mijn zij liggen, terwijl ik echt wel een zijslaper ben.

Momenteel ben ik, reeds meer dan een jaar, met een winkel bezig, waar ik matrassen kan testen. Echte topmensen. Die hebben zoveel geduld. Ik dank die mensen echt op mijn blote kniekes!


Maar... ik dacht dus dat het aan de matrassen lag ... tot nu!


Gisteren deelde ik al in mijn stories dat ik mijn borstkas, samen met de longmeridiaan op beide armen aan het insmeren ben met de rozenolie die ik zelf maakte en etherische olie bergamot. Verdriet dat je niet hebt verwerkt, zet zich namelijk op de longen.


En nu heb ik een fantastische nacht achter de rug. Ik heb wat op mijn zij kunnen slapen. Nog niet de hele nacht, want het is natuurlijk nog niet allemaal uit mijn systeem, maar toch, er is beterschap! Ik voel mij dus vandaag dus ook echt 'king(ske) of the world' :-)


Vanmorgen vloeiden er ook al wat tranen. Niet van geluk, alhoewel ik suuuuper blij ben, maar van verdriet. Verdriet dat naar boven kwam en er uit mocht. Uit mijn systeem, uit mijn oh zo dierbare lichaam! Eindelijk! Ik ben op de goeie weg!


Zo zie je maar, dat veel van je lichamelijke problemen ECHT wel kunnen opgelost worden. Werken aan je emoties, het kan zwaar zijn, maar oh zo verlossend!
31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page