top of page

Op weg naar mezelf - deel 1

Onlangs, tijdens een weekendcursus reiki is er iets naar boven gekomen waarvan ik dacht dat ik dit achter mij had gelaten.


Meer dan 25 jaar geledenIk werkte in Leuven en heb ik 3 stalkers gehad. Het ging zo ver dat één van hen mij zelfs stond op te wachten aan het station in Leuven om 6u 's morgens! Half Leuven sliep nog. Als ik gedaan had met werken, stond hij plots voor mij als ik de winkel buiten kwam. Hij dreef het zo ver, dat ik op mijn werk bleef wachten tot ik de bus zag aankomen (die stopte net aan de overkant van mijn werk), naar buiten spurtte en de bus op sprong. Hij belde mij op op mijn werk en dat ging zo maar door.


Het woord stalking bestond toen nog niet. Hier kon toen niets aan gedaan worden. Ik kon enkel mijn verhaal vertellen aan mijn vriend (nu mijn man), maar hij kon ook niet helpen. Hij zat toen onder het leger.


Ik heb de namen van de stalkers nooit geweten, ik moest die ook niet weten, ik was niet geïnteresseerd! Ze waren gewoon klanten in de winkel waar ik werkte. Een vriendelijk woord, al eens een lach met wat ze gezegd hadden en dat was het, meer contact was er niet. Maar blijkbaar was dit voor hun voldoende om mij lastig te vallen en te achtervolgen.37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page