top of page

Preventief behandelen tegen Covid-19

Doe één druppeltje TEA TREE in een karaf van 1 tot 2 liter water. (virus killer) . En met kleine slokjes opdrinken. Hier komen de eerste virussen binnen.


Zet een verdamper met de volgende etherische oliën : TEA TREE – PEPERMUNT – EUCALYPTUS .

Deze zijn heel goed om de ruimte te zuiveren. Je kan er nog een druppeltje MIRRE aan toevoegen. Deze olie geeft kracht en moed in moeilijke tijden. Je kan ook kiezen voor CITROEN met RAVINTSARA of CITROEN met TIJM. Deze laatste is zelfs nog krachtiger.


Doe in een kopje heet water en doe van bovenstaande E.0. (TEA TREE – PEPERMUNT – EUCALYPTUS) 1 druppeltje van iedere etherische olie in het kopje heet water . Ga met je neus boven dit warme water en adem dit in. Heel goed voor je luchtwegen. Herhaal dit enkele keren per dag. Misschien heb je nog colloïdaal zilver ( een natuurlijk antibioticum) of propolis (kun je op een lepeltje honing doen).


Voor alle zorgverleners, bedienden in de warenhuizen, kortom voor iedereen die overwerkt is in deze zware periode raad ik ROZENHOUT aan. Doe een paar druppeltjes in een glas melk (lost op in een glas melk) en giet dan dit glas in je bad. Rozenhout helpt namelijk bij overwerktheid. En wat is zaliger dan na een zware en vermoeide werkdag even in bad te gaan liggen om te ontspannen.


Ik vernam net in het nieuws dat je bij de apotheek niet langer alcoholgel kan krijgen. Je kan ook gemakkelijk zelf een ontsmettende handspray maken. Ik heb eentje voor mezelf en mijn man gemaakt. Benodigdheden voor 100 ml:


  • 100 ml sprayflesje

  • 30 ml water

  • 30 ml amandelolie (ikzelf had nog abrikozenpitolie in huis, hoeft dus niet persée amandelolie te zijn)

  • 30 ml cognac of wodka (zolang de alcohol 40% alcohol bevat is deze ok)

  • 6 druppels citroen

  • 6 druppels ravintsara

  • 10 druppels lavendel (ik heb jasmijn genomen, gewoon omdat deze lekker ruikt :-)


Voor mijn man heb ik ipv de jasmijn, tea tree genomen. Hij heeft vaak wondjes op zijn handen en deze ontsmetten en verzorgen ook nog eens de wondjes. Wel een minder aangename geur ;-)

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page