top of page

Diensten

You have the power to heal yourself!

fullsize_jeinnerlijkeweg_djulibravenboer_00120.jpg

Reiki

Reiki is een hands-on energie die zijn oorsprong vond in Japan in het begin van de 20ste eeuw en werd ontwikkeld door Mikao Usui.

Reiki is een energiegenezingstechniek die ontspanning bevordert en stress en angst vermindert door middel van zachte aanraking. Ik gebruik mijn handen om energie vanuit de kosmos aan uw lichaam door te geven, waardoor de stroom en balans van uw energie wordt verbeterd om genezing te ondersteunen. Reiki helpt bij genezing door jou te helpen energetisch in balans te komen – fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Na een ontspannend voetbad, neem jij of jouw kind plaats op de tafel. Voeten worden ingemasseerd met mijn helende KU olie waarna de reiki sessie begint. Ik leg mijn handen op jouw schouders om zo contact te maken met jouw lichaam en jouw energie. Zo ga ik verder naar jouw oren, jouw hoofd, jouw keel en zo door tot aan je voeten. Ik voel waar energie geblokkeerd zit. Op deze plaats(en) zal ik de handoplegging dan ook langer aanhouden. Soms krijg ik een boodschap door in de vorm van beelden, dieren of een paar woorden. Elke blokkade of elke pijn is een boodschap van jouw lichaam. Deze deel ik na de sessie graag met jou.

Kort gezegd doet reiki of brengt reiki jou, wat jij op dat moment nodig hebt. 

Reiki helpt je terug in balans en in contact met jezelf komen. Reiki herstelt ook de harmonie tussen lichaam en geest, neemt blokkades weg en het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen, wordt opnieuw ontwikkeld. 

Ook voor kinderen kan een reiki sessie heel wat bieden. Aan te raden voor kinderen die het moeilijk hebben, gepest worden, angstig zijn, onzeker, vaak boos zijn,...

Na de behandeling is er nog tijd voor een kort gesprek met een glaasje energetisch opgeladen water, waarbij ik jou laat weten wat ik gevoeld en eventueel gezien heb. 

De behandeling duurt ongeveer 1u voor kinderen van 6 tot 9 jaar en kost € 65,00

Vanaf 10 jaar tot 99 jaar duurt het 1u15min. en kost € 75,00

Kundalini reiki

NIEUW - Vanaf 22 april

fullsize_jeinnerlijkeweg_djulibravenboer_00094.jpg
fullsize_jeinnerlijkeweg_djulibravenboer_00063.jpg

Energetische voetreflex met (kundalini) reiki

Je voeten zijn verbonden met je hele lichaam. Al je organen, spieren, weefsels, wervelkolom en ga zo maar door, worden weerspiegeld in je voeten. 

Heb jij lichamelijke pijn of een ziekte, dan raad ik je deze behandeling aan. Hier kan ik veel gerichter de juiste energie naar de juiste plaats sturen.

Ik geef een energetische voetreflexbehandeling waardoor het een zachte behandeling is en dus geschikt voor iedereen!

Ik gebruik mijn zelf ontwikkelde olie, de KU olie, tijdens de voetreflex.  Deze werkt zowel emotioneel, mentaal, spiritueel, energetisch als lichamelijk. 

Tijdens de behandeling zal je misschien merken dat ik mijn handen op bepaalde punten wat langer laat rusten. Dit zijn punten of signalen van jouw lichaam die meer energie of heling vragen. 

​​

Ik sluit de sessie af met een half uurtje (kundalini)reiki. Dit brengt balans in je hele lichaam, je hele zijn EN totale ontsnapping uit je hoofd!

Na de behandeling is er nog tijd voor een kort gesprek met een glaasje energetisch opgeladen water. 

Voetreflex kan voor iedereen, vanaf 6 jaar tot 99 jaar en duurt 1u15 min., waarvan 30 min. reiki. Kost = € 75,00

bottom of page