top of page

"It's when we start working together that the real healing takes place." 

18102023 04.jpg

Lichamelijke klachten worden vaak veroorzaakt door een trauma of emotie. Kan de reguliere geneeskunde geen oorzaak vinden of is het chronisch? Samen gaan we op zoek naar de onderliggende emotie, door deze te helen pakken we de oorzaak aan en hierbij lichamelijke pijn of ziekte!

KEO-Healing

Voor IEDEREEN, jong en oud, mét lichamelijke pijn en ziekte.

K staat voor Kruiden, E voor Edelstenen en energie en de O voor Oliën.
Dit is een behandeling waar heel wat van wat ik door de jaren heen geleerd heb, samenkomt (kruidenleer, reiki, kundalini reiki, aura reinigen, chakra's balanceren,...)


Na een ontspannend voetbad mag jij of jouw kind plaatsnemen op de behandeltafel waar ik begin met het masseren van je voeten en rug met mijn zeflgemaakte 100% natuurlijke KU olie. De massage werkt niet enkel ontspannend maar ook helend, dankzij de KU olie. Deze bevat namelijk 29 verschillende flora met geneeskrachtige eigenschappen, de energie van 29 edelstenen en 7 etherische oliën. 


Na de massage ontvang je nog DNA reiki door middel van handoplegging. Dit is een vorm van kundalini reiki waarbij het vermogen wordt versterkt om DNA-strengen, onze bouwstenen of blauwdrukken te genezen. Ik leg mijn handen op jouw schouders om zo contact te maken met jouw lichaam en jouw energie. Zo ga ik verder naar jouw oren, jouw hoofd, jouw keel en zo door tot aan je voeten. Ik voel waar energie geblokkeerd zit. Op deze plaats(en) zal ik de handoplegging dan ook langer aanhouden. Soms krijg ik een boodschap door in de vorm van beelden, dieren of een paar woorden. Elke blokkade of elke pijn is een boodschap van jouw lichaam. Deze deel ik na de sessie graag met jou.​​

Voor kinderen met: ADHD, ADD, angst, stress, onzekerheid, weinig energie, weinig of geen (zelf)vertrouwen, ...

Na de behandeling is er nog tijd voor een kort gesprek met een glaasje energetisch opgeladen water, waarbij ik jou laat weten wat ik gevoeld en eventueel gezien heb. 

Niet tijdens de eerste 3 maanden van de zwangerschap!

Vanaf 6 jaar tot 99 jaar, duur ong. 60 tot 75 min. + 15 min. gesprek 

Voor kinderen tot 9 jaar - € 65,00

Vanaf 10 jaar tot 99 jaar - € 80,00

Wat is Kundalini reiki en reiki?

Kundalini reiki is ontwikkeld door de Deense healer, Ole Gabrielsen. 

Kundalini Reiki is eigenlijk “the best of both worlds”. Ik gebruik de kracht van kundalini en de kracht van reiki. Een geweldige combinatie. 
Kundalini is een innerlijke oerkracht. Een energiestroom die loopt vanuit je stuit naar je kruin. De energie is te sturen en vanuit de kosmos te regelen. Op deze manier heb ik de energie veel meer in de hand. 

Kundalini reiki splitsen we op in 6 verschillende behandelingen. Jij kiest welke voor jou van toepassing is. 

1. Diamant reiki: dit is een sterke energie die alles heelt wat hij tegen komt, zolang er geen onopgelost thema achter zit.

2. Kristal reiki: we hebben allemaal kleine restanten van zekere kristallen in ons lichaam. Dit zijn overblijfselen van trauma's. Elke keer we worden blootgesteld aan een trauma, ontstaat er een kristal. Denk bvb aan een gebroken arm, een ruzie, een verlies, ... De verborgen herinnering blijft aan de pijn en de emoties rond dit thema. De meeste kristallen in het lichaam kunnen op deze manier geheeld worden.

3. Geboortetrauma reiki: het zwaarste trauma is ongetwijfeld geboren worden. Voor een soepel herstel hiervan kan je kiezen voor deze vorm van kundalini reiki.

4. Locatie reiki: er zijn misschien nog energetische koorden tussen jou en een andere persoon, een bepaalde plaats en misschien zelfs de aarde. Deze kunnen het zwaar voor jou maken en hebben hierdoor een effect op jouw fysieke lichaam.

5. Vorige levens reiki: deze vorm heelt blokkades uit vorige levens bij jou.

6. DNA reiki: versterkt het vermogen om DNA-strengen, onze bouwstenen of blauwdrukken te genezen. Op deze manier kan ik ziektes helen. Zie kruidenhealing. 

Ik combineer Kundalini reiki met reiki. Reiki is een hands-on energie die zijn oorsprong vond in Japan in het begin van de 20ste eeuw en werd ontwikkeld door Mikao Usui.

Reiki is een energiegenezingstechniek die ontspanning bevordert en stress en angst vermindert door middel van zachte aanraking. Ik gebruik mijn handen om energie vanuit de kosmos aan uw lichaam door te geven, waardoor de stroom en balans van uw energie wordt verbeterd om genezing te ondersteunen. Reiki helpt bij genezing door jou te helpen energetisch in balans te komen – fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Reiki helpt je terug in balans en in contact met jezelf komen. Reiki herstelt ook de harmonie tussen lichaam en geest, neemt blokkades weg en het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen, wordt opnieuw ontwikkeld. 

bottom of page