top of page

Wie ben ik?

Bijgewerkt op: 16 mrt. 2022

Ik ga je niet vervelen met te vertellen dat ik Marleen ben, 47 jaar, getrouwd, geen kinderen,... Dit ga ik niet vertellen :-)

Eigenlijk ben ik al mijn hele leven op zoek.


Niet zozeer op zoek naar mezelf (misschien ook wel), maar eerder naar MIJN doel in MIJN leven. Misschien had ik mijn blog een andere titel moeten geven, maar wie ik ben heeft uiteraard ook te maken met het doel in mijn leven.


Ik herinner me dat ik mij deze vraag ook al stelde toen ik nog een kind was. Ik vroeg toen aan mijn moeder of mijn meter, wat komen wij eigenlijk doen op deze wereld? Toen kreeg ik als antwoord, "tja, mijn kind, je mama en je papa wilden kinderen en toen kwam jij ..." Dit was uiteraard niet het antwoord waar ik naar op zoek was.


Zo ben ik mijn hele leven dat ik ging werken, om de 4 of 5 jaar veranderd van baan. Het werk kon mij nooit lang boeien, de bazen waren niet fair, geen uitdaging meer, miserie onder de collega's,...Zo lang ik mij kan herinneren heb ik pijn. Ik heb echt een pijnlichaam, zoals ze dat noemen. Hier ga ik nu niet te veel op ingaan, dat is voor een andere blog. Maar hierdoor weet ik wel, wat mijn doel is. Ik ben al een tijdje bezig met etherische oliën toe te voegen aan mijn behandelingen. Aangezien ik ook veel pijn heb, test ik deze uiteraard ook op mezelf. Hierdoor weet ik dat ze helpen, verlichting brengen. Soms lichamelijk, soms emotioneel. En dit is dus wie ik ben en wat mijn doel is, verlichting brengen, emotioneel en lichamelijk via mijn behandelingen, samen met de oliën, edelstenen, reiki en kleurenpunctuur.

40 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page